TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Görögországi utazás autóbusszal

Beszállás az autóbuszokba

Tengerparti nyaralását töltse Görögországban az Olymposzi Riviérán: Paralián, Olympic Beachen, Leptokarian, Platamonason, Panteleimonason vagy Nei Pori települések egyikén. Szállását kedvező áron foglalhatja le akár apartmanba akár szállodában töltené nyaralását. Kirándulásokkal bővelkedő utjainkat, ellátással vagy anélkül is foglalhatja a legkedvezőbb eurós árakon. Utasaink a Nemzetközi szabályoknak megfelelő autóbusszal utaznak, melyek légkondícionáltak, hideg–meleg italokkal, filmlejátszására alkalmas készülékkel és WC-vel vannak felszerelve. Az út során hosszabb-rövidebb pihenőket tartva érkeznek meg tengerparti szállásaikra Görögországba.

Még vannak szabad helyek!!! 2023 július 12 – 23 – ig (9 éjszaka) autóbusszal Parali vagy Olympic Beach üdülő városába 330 Euró/fő! Budapesti indulással, Szekszárd, Baja felszállási lehetőségek.

További autóbuszos ajánlataink TRANSZFERBEN közlekedő utakra!

Olymposzi Riviéra:

A város nevére klikkelve megtudja tekinteni az ott található ajánlatokat!

Autóbusz vitel díjak az Olymposzi Riviéra városaiba:

Buszjegy (oda-vissza) 100 €/fő
Egy út (csak oda vagy csak vissza) 85 €/fő
Fix hely felár 15 €/fő

Budapesti, Veszprém, Székesfehérvár, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged felszállási lehetőségekkel!

Indulási időpontok: Felszállási helyek
11:30 Veszprém-Jutasi úti Spar parkoló
12:45 Székesfehérvár-OMV benzinkút (Budai út/Baumax)
14:00 Budapest-Népliget, Planetárium
15:15 Kecskemét-OMV benzinkút (Pólus center/Auchan)
15:40 Kiskunfélegyháza-MOL benzinkút (autópálya/Csongrád-Szentesi csatlakozásnál)
16:30 Szeged-Szabadkai út/Tesco parkoló

Autóbusz indulása előtt 15 perccel van az utas találkozás!
Platamonasba: Galani Apartmanházba, Magda Apartmanházba, Xanthi Apartmanházba és a Fotini Apartmanházba tud autóbusszal utazni!
Nei Poriba: Jimmy Apartmanház, Dimitrisz Apartmanház, Fotisz Apartmanház, Kék Apartmanházba, Arany Apartmanházba, Vasilis Apartmanházba, Diamond Apartmanházba, Doctor Apartmanházba tud autóbusszal utazni! Klikkeljen az Apartmanház nevére, hogy megtudja nézni az időpontokat, árakat és a szállás leírását!

Közép-Görögország:

Autóbusz vitel díja és indulási időpontok Kamena Vourlába:

A görög F.P.Travel, menetrend szerinti autóbusza közlekedik Budapest - Athén - Budapest viszonylatában .A görög F.P.Travel-nek köszönhetően menetrend szerinti autóbusz közlekedik Budapest-Athén viszonylatban. A heti rendszerességgel közlekedő járatra Budapesten (Népliget-volánbusz pályaudvar), és Szegeden lehet felszállni elővételi jeggyel.
Útvonal: Budapest – Szeged - Novi Sad – Belgrád – Thesszaloniki - Kamena Vourla – Athén.

Indulási időpontok: Felszállási helyek
Péntek 11:00 Budapest-Népliget, volánbusz pályaudvar
Péntek 13:30 Szeged- Tesco parkoló
Hétfő 12:00 Budapest-Hősök tere, Műcsarnok melletti parkoló
Hétfő 13:00 Kecskemét-Alfőld áruház parkolója (Dobó körútról nyíló)
Hétfő 13:15 Kiskunfélegyháza-Tesco parkoló
Hétfő 14:30 Szeged-Tesco parkoló ( Rókusi krt. 42-68.)
Jegy ár:105 Euró/fő oda-vissza útra, szállás foglalása esetén.

Autóbusz indulása előtt 15 perccel van az utas találkozás!
Kamena Vourlaba: minden Szálloda és Apartman foglalható autóbuszos utazás esetén is! Klikkeljen a "Szálloda és Apartmanra", hogy megtudja nézni a foglalható szállások információját!

Ülőhelyfoglalás

A görög tengerpartra induló autóbuszainkon az üléshelyek elosztását a szállítást lebonyolító iroda dolgozója készíti el a foglalás sorendjében, figyelembe véve az együttutazókat. Konkrét ülőhely csak felár ellenében foglalható. A jelentkezéskor még le nem foglalt ülőhelyekre van lehetősége foglalni (5.000 Ft/fő), ha már foglalt a kiválasztott hely, hasonló paraméterekkel rendelkező más ülőhelyekből választhatnak.

Poggyász

Mivel az autóbuszok raktere véges, a csomagok számát és nagyságát a következők szerint korlátoztuk. Személyenként 1 utazó táska vagy bőrönd (max. 25kg) és családonként egy hűtőtáska javasolt, amiket jól látható helyen névvel és címmel kell ellátni. A bőrönd, ill. táskák túlpakolásából eredő sérülésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Plusz csomagot csak akkor tudunk elvinni, ha minden utasnak a csomagja bekerült a raktérbe, és fennmaradt elegendő hely a további csomagok szállítására. Az utastérbe csak a legszükségesebb dolgokat vigyék fel magukkal, hogy utazásukat kényelmesebbé tudják tenni, hűtőtáskát felvinni TILOS. Érkezéskor ellenőrizzék, hogy megvannak-e csomagjaik, mert az autóbuszon felejtett tárgyakért felelőséget nem tudunk vállalni.

Praktikus tanácsok


Az alábbi pár ötlettel szeretnénk a segítségére lenni, hogy Görögországi utazása kényelmesebb legyen. Már az utazás megkezdése előtt célszerű oda figyelni különböző szokásainkra (étkezés, kényelem stb...). Javasoljuk utazáshoz kényelmes ruhát és cipőt viseljen, ne feledje, az éjszakát az autóbuszon tölti, egy kispárna egy vékony pléd hasznos segítség lehet az éjszakai órákban, csak úgy mint a felfújható nyaktámasztó párna.
Gépkocsivezetőink a határátlépéstől számított 3-4 óránként állnak meg, lehetőség szerint kulturált parkolókban, ahol a mosdó helyiségeket is tudják használni (figyelmükbe ajánljuk WC-ülőke papírt és a folyékony kézfertőtlenítőt, amik az itthoni drogériákban megvásárolhatóak). Sok helyen a toalett használatáért pénzt kérnek, így javasoljuk, hogy tartsanak apró pénzt is maguknál (Eurót).
Pihenők alkalmával mozgassák meg testüket, sétáljanak egy kicsit, így könnyebben elkerülhető a lábak bedagadása és az út folytatása sem fog olyan fárasztónak tűnni. Pihenők alkalmával könnyebben el tudjuk fogyasztani az általunk elkészített szendvicseket is, amik lehetőség szerint olyan felvágottat tartalmazzon, ami nem igényel hűtést. Italainkat, (célszerű a kisebb kiszerelésű üvegeket választani) kisebb 4-5 literes hűtőtáskákba tudjuk tenni, amik nem kemény falúak ezért jobban elférnek az utastérben.
Az autóbuszon büfé is üzemel, ahol forintért tudnak hideg és meleg italokat vásárolni (kávé, capuccino, tea, sör, üdítő), ha a saját készletük kifogyna, itt mindig van tartalék.
Gyógyszereinket, minden napos használati dolgainkat is egy kisebb táskába rakják, csak úgy mint személyes iratainkat (lehetőség szerint csináljunk fénymásolatot személyes iratainkról, melyeket biztonsági tartalékként tudunk magunknál tartani).
Összefoglalva; pár szendvics, innivaló, gyümölcs, kényelmes ruházat és cipő, egy vékony pléd, kispárna, felfújható nyaktámasztó párna, és egy kis táska a személyes dolgainknak és már fel is szállhatunk az autóbuszra. Nem kell attól tartani, hogy a csomagok foglalják el a helyünket, mert mindent célszerűen pakoltunk be, így Görögországi utazásunk is kényelmesebb lesz.
Jó utazást kívánunk!