TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Vasilis Apartmanház

Vasilis Apartmanház - Foglalási időpontok - Árak

Az apartmanház fekvése:

Nei Pori déli részén álló apartmanház ideális közelségben helyezkedik el a széles homokos, strand szervizekkel tarkított tengerparttól csupán 100 méterre. De a mozgalmas életet jelentő belváros is egy kényelmes sétával érhető el, ahol éttermek, kávézók, cukrászdák, ajándékboltok sokaságát találjuk. A napi bevásárlásainkat a szomszédos üzletekben tudjuk megoldani, amelyek a ház közvetlen közelében vannak. Parkolási lehetőség díjtalanul a ház körül az utcán lehetséges.

» » Megnézem a térképen » »

» » Megnézem a tengerpartját » »

Az apartmanházban elérhető szolgáltatások:

Elhelyezés:

A háromszintes apartmanház, kettő és három ágyas stúdiókkal rendelkezik (némelyik szoba, négy ágyasra pótágyazható), ahol a tágas szobákban egy légtérben kaptak helyet az ágyak és a konyhasorok, a tálaláshoz, főzéshez legszükségesebb eszközökkel felszerelve (elektromos főzőlappal, kisméretű hűtővel, páraelszívó, mikrohullámú sütő). A szobák kényelmi színvonalát emeli a Tv, ingyenes internet hozzáférési lehetőséggel és a légkondicionáló (használatáért a helyszínen kell díjat fizetni, de nem kötelező igénybe venni). A szobák, zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, balkonnal, illetve terasszal, kerti bútorokkal rendelkeznek.

Ellátás:

Önellátás (menü félpanzió felár: 16€/fő/nap, melyet a közelben található szállodában vagy tavernában szolgálnak fel kedves vendégeinknek).

Fontos:

Később történő érkezés, vagy késés esetén, köteles a vendég a részvételi jegyen szereplő irodát értesíteni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy 24 óra elteltével a szállás újraértékesítésre kerül. Az apartmanok az érkezés napján 14 órától foglalhatók el (22 óráig) és elutazáskor 9 óráig kell elhagyni. Távozáskor a lakást tisztán, kitakarítottan kell átadni. A hulladékot elvinni, a helyiségeket kisöpörni, az ágyneműt lehúzni, a hűtőszekrényt leolvasztani, az edényeket elmosogatni, a főzősarkot gondosan kitisztítani. Amennyiben ez nem történik meg, a vendéget a helyszínen fizetési kötelezettség terheli.

Foglalási/Lemondási feltételek:

Foglalás:
30 % előleg
21 nappal érkezés előtt a teljes összeg 50 % kell átutalni az iroda bankszámlaszámára
a fennmaradó 20 %-ot érkezéskor kell kifizetni kézpénzben!

Lemondás:
22 nappal érkezés előtt 0 % kötbér
8-21 nappal érkezés előtt 50 % kötbér
0-7 nappal érkezés elött 100 % kötbér kerül levonásra!