TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762015, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Utasbiztosítás 10% kedvezménnyel!

Az utazáshoz szükséges okmányok


Utazásaink tervezése során az álmodozás mellett nagy hangsúlyt fektetünk gyakran az útitervre, látnivalók listájára, költségek kiszámítására. Ha egzotikus helyre utazunk, beszerezzük a megfelelő oltásokat, útleírásokat böngészünk és igazából azt gondoljuk, hogy ezzel meg is teremtettük a felhőtlen kikapcsolódás alapjait. A biztonságot ezek mellett az egészségügyi ellátás és értékeink védelme is jelenti. Egy jó utasbiztosítással fedezhetünk olyan előre nem látható eseményeket, mint egy baleset, vagy poggyászunk eltűnése, illetve emellett sok más területen is biztosítva lehetünk.

Az utasbiztosítási konstrukciók mind magukban foglalják alapvető szolgáltatásként a poggyász, a baleset, betegség, kórházi ellátás fedezetét, emellett ha autóval indulunk útnak, akkor autó asszisztencia szolgáltatást is igényelhetünk, ami úgy működik, mint itthon a Sárga Angyal.

Az utasbiztosítók, felismerve az évek során az egyre szélesebb körű igényeket, egyre kifinomultabb termékekkel igyekszenek eleget tenni azoknak. Olyan kiegészítő fedezeteket hoztak létre, mint például a kisállat biztosítás, melyet utazás során kedvencünkre köthetünk, emellett létrehoztak kimondottan tengerparti konstrukciókat. Ezek legfontosabb elemei a jóidő-biztosítás, illetve a strandlopás fedezet. Utóbbi nagyon praktikus tud lenni, ugyanis ha annak ellenére, hogy megtettük a szokásos óvintézkedéseket (nem vittünk le nagy értéket magunkkal a partra, bezártuk az autót, stb) mégis eltűnne valami, a biztosító megtéríti a kárt a feltételekben meghatározott mértékig.

Partnerünk, a Biztosítás.HU oldalán a több, mint 100 utasbiztosítási termék érhető el, melyek közül az árak és fedezetek összehasonlításával a számunkra legideálisabb konstrukciót tudjuk megvásárolni, mindezt egyszerűen, gyorsan és kényelmesen. Az oldalon bankkártyás fizetés is lehetséges egy online fizetési felület segítségével, valamint banki átutalással is meg lehet vásárolni a kiválasztott biztosítást. A kötvény és assistance központ telefonszáma pedig azonnal landol a telefonunkon SMS formájában, illetve emailben.

Ezek mellett a Travel-Greece minden kedves látogatójának egy speciális 10%-os kedvezményt ad utasbiztosítása árából, melyet az alábbi kuponkóddal tud érvényesíteni, ha beírja a www.biztositas.hu oldal utasbiztosítási kalkulátorába, vagy ha a fenti képre kattint.

A Travel-Greece kuponkód előnyei:  • bármennyi alkalommal és bárki által felhasználható a www.biztositas.hu oldalon utasbiztosítás kötésére
  • nemcsak nyáron, hanem télen is használhatja síbiztosításához
  • használata egyszerű, gyors és kényelmes

Ossza meg a kódot barátaival, ismerőseivel, családtagjaival is!