TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Arany Apartmanház

Arany Apartmanház - Foglalási időpontok - Árak

Az apartmanház fekvése:

Nei Pori déli részén található az apartmanház, a széles homokos tengerparttó 100 méterre, ahol a vendégek a strandszerviz szolgáltatás mellett különböző vízi sportokat is kipróbálhatnak. Természetesen a jól megszokott görög kávézókat és Beach bárokat is megtaláljuk a tengerpart közelségében. A ház egy csendes, nyugodt környezetben épült, közelében a napi bevásárlásainkhoz üzletekkel, de a mozgalmas életet jelentő úgynevezett fő tengerparti sétány is csupán pár perc sétára van az apartmanháztól. Itt souvenir boltok sokasága mellett éttermek, kávézók, cukrászdák és Mini Markettek találhatók. Parkolási lehetőség díjmentesen a ház körül az utcán lehetséges.

» » Megnézem a térképen » »

» » Megnézem a tengerpartját » »

Az apartmanházban elérhető szolgáltatások:

Elhelyezés:

Két szintes apartmanházban, kettő-három ágyas stúdió szobák vannak, ahol a konyhasarok (a tálaláshoz, a főzéshez legszükségesebb eszközökkel felszerelve, elektromos főzőlap, kisméretű hűtő, páraelszívó) és az ágyak egy légtérben vannak. A szobák zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, balkonnal /terasszal, némelyik szobának kilátással a tenger felé, kerti bútorokkal felszereltek. Stúdiók légkondicionálóval felszereltek (melynek használatáért készülékenként a helyszínen kell fizetni, de nem kötelező annak igénybevétele), TV-vel, ingyenes internet hozzáféréssel rendelkeznek.

Ellátás:

Önellátás (menü félpanzió felár: 16€/fő/nap, melyet a közelben található szállodában vagy tavernában szolgálnak fel kedves vendégeinknek).

Fontos:

Később történő érkezés, vagy késés esetén, köteles a vendég a részvételi jegyen szereplő irodát értesíteni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy 24 óra elteltével a szállás újraértékesítésre kerül. Az apartmanok az érkezés napján 14 órától foglalhatók el (22 óráig) és elutazáskor 9 óráig kell elhagyni. Távozáskor a lakást tisztán, kitakarítottan kell átadni. A hulladékot elvinni, a helyiségeket kisöpörni, az ágyneműt lehúzni, a hűtőszekrényt leolvasztani, az edényeket elmosogatni, a főzősarkot gondosan kitisztítani. Amennyiben ez nem történik meg, a vendéget a helyszínen fizetési kötelezettség terheli.

Foglalási/Lemondási feltételek:

Foglalás:
30 % előleg
21 nappal érkezés előtt a teljes összeg 50 % kell átutalni az iroda bankszámlaszámára
a fennmaradó 20 %-ot érkezéskor kell kifizetni kézpénzben!

Lemondás:
22 nappal érkezés előtt 0 % kötbér
8-21 nappal érkezés előtt 50 % kötbér
0-7 nappal érkezés elött 100 % kötbér kerül levonásra!