TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Bemutatkozás

Kedves látogatónk!

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat, ami utazási portálként működik. A kínálatok, amik közül választhatnak egy közvetlen ajánlat a szállást adó ország irodája-szállásadója és ön között. Minden információt közvetlenül az ön leendő partnerétől fog megkapni, így mindig napra kész ismeretekkel fog rendelkezni. Pénzügyi tranzakciót is közvetítő partner nélkül tudja lebonyolítani.

Miért válasszon közvetlen görögországi értékesítést Magyarországon?

Arra gondolnak, miért ne válasszanak inkább egy hazai utazási irodát, mely évek óta profi módon emberek ezreit utaztatja, miért bízzanak meg egy görög iroda közvetlen ajánlatában a magyar piacon?
A válasz egyszerű: áraik kedvezőbbek ugyanolyan besorolás esetén. Arról nem is beszélve, hogy tökéletes helyismerettel és állandó jelenlétünkkel teszik biztonságosabbá az Önök nyaralását, azon a vidéken ahol Önök pihenni szeretnének. Kapcsolattartóinkon keresztül tökéletesen megismerhetik a kiválasztott úticélt, szállást.

A választás az Önöké, utazhatnak saját szervezésben vagy akár autóbuszos utaztatással is, a kínálatban szereplő szálláshelyek egyikére. Szállásokat sok éves tapasztalattal rendelkező partnerek biztosítják.

.

 

 

.