TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762015, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Adatvédelem

Nagyra értékeljük E-mail foglalásával a Travel-Greece.hu iránt tanúsított bizalmát. Ennek megfelelően személyes adatainak titkosságára különös figyelmet fordítunk. Ez az adatvédelmi nyilatkozat minden szolgáltatásunkra vonatkozik. Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával hozzájárul, hogy a Travel-Greece.hu felhasználja az adatait a lent említett célokra.

A Travel-Greece.hu, foglalás weboldalon keresztül céllal dolgozza fel adatait, melyeket, továbbít a foglalandó szálláshelyekre.

Adatait a Travel-Greece.hu ellen intézett csalás/illegális tevékenység felderítésére is felhasználhatjuk.

A Travel-Greece.hu a következő személyes adatokat gyűjti össze: név, cím, születési év, e-mail cím, telefonszám, valamint adott esetben foglalási és dohányzással kapcsolatos szokásait. Ezek az adatok a foglalása feldolgozásához és véglegesítéséhez szükségesek.

Harmadik félhez való átirányítás, ahol a szálláshelyfoglalás történik

A foglalás érvényesítéséhez nevét, elérhetőségeit is továbbítjuk a szálláshelynek, ahol a foglalást végezte. Kizárólag azoknak a szállásadóknak szolgáltatjuk ki ezeket az adatokat (vagy azok egy részét), akiknek erre szüksége van a foglalás feldolgozásához.

Illetékes hatóság

Személyes adatait megoszthatjuk a kormánnyal vagy egyéb eljáró hatósággal, amennyiben a törvény (vagy rendelet), jogi eljárás, bűnügyi nyomozás, bírósági határozat vagy idézés úgy rendelkezik. A Travel-Greece.hu bűnmegelőzés, bűnfelderítés és bűnfelszámolás eseteiben is kiszolgáltathatja adatait, amennyiben azok létfontosságúak az előbb említettek lefolytatásához.