TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Doctor Apartmanház

Az apartmanház fekvése:

Nei Pori déli részén, a széles homokos strandszervizekkel teletűzdelt tengerparttól mindössze 200 m-re épült, csöndes, nyugodt környezetben álló apartmanház. Tengerparti sétányának köszönhetően, pár perces sétával a város mozgalmas életében találjuk magunkat. Üzletek, kávézók, cukrászdák, ajándékboltok és tavernák sokasága van itt. Parkolási lehetőség az utcán, az apartmanház előtt és mellett lehetséges.

» » Megnézem a térképen » »

» » Megnézem a tengerpartját » »

Az apartmanházban elérhető szolgáltatások:

Elhelyezés:

A stílusosan berendezett kettő-három illetve négy ágyas szobákban, ahol egy tágas légtérben kaptak helyet az ágyak és a konyhasorok, a tálaláshoz, a főzéshez legszükségesebb eszközökkel felszerelve (elektromos főzőlappal, kisméretű hűtővel). A szobák kényelmi színvonalát emeli a Tv, ingyenes internet hozzáférési lehetőséggel és a légkondicionáló (használatáért a helyszínen kell díjat fizetni, de nem kötelező igénybe venni). A szobák, zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, balkonnal, illetve terasszal, kerti bútorokkal rendelkeznek.

Ellátás:

Önellátás (menü félpanzió felár: 16€/fő/nap, melyet a közelben található szállodában vagy tavernában szolgálnak fel kedves vendégeinknek).

Fontos:

Később történő érkezés, vagy késés esetén, köteles a vendég a részvételi jegyen szereplő irodát értesíteni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy 24 óra elteltével a szállás újraértékesítésre kerül. Az apartmanok az érkezés napján 14 órától foglalhatók el (22 óráig) és elutazáskor 9 óráig kell elhagyni. Távozáskor a lakást tisztán, kitakarítottan kell átadni. A hulladékot elvinni, a helyiségeket kisöpörni, az ágyneműt lehúzni, a hűtőszekrényt leolvasztani, az edényeket elmosogatni, a főzősarkot gondosan kitisztítani. Amennyiben ez nem történik meg, a vendéget a helyszínen fizetési kötelezettség terheli.

Foglalási/Lemondási feltételek:

Foglalás:
30 % előleg
a fennmaradó 70 %-ot érkezéskor kell kifizetni kézpénzben!

Lemondás:
22 nappal érkezés előtt 0 % kötbér
8-21 nappal érkezés előtt 30 % kötbér
0-7 nappal érkezés elött 100 % kötbér kerül levonásra!