TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Szállásfoglalás

Kedves látogatónk!

Az Önök által kiválasztott szálláshely megjelölésével kell a kitöltött megrendelőlapot elküldeni számunkra. Amennyiben a kért szolgáltatás teljesíthető, visszaigazoló e-mailt fognak kapni foglalási szándékuk regisztrálásáról. Abban az esetben, ha a kiválasztott szállás foglalt, akkor egy hasonló besorolású szálláshelyet, vagy a szállás szabad időpontjait adják meg a partner irodák. Amennyiben valamelyik lehetőséget elfogadják, akkor Önöknek csak az a teendőjük, hogy a megadott számlaszámra az előleget (amit kiszámolva meg fognak kapni, a teljes összeg 30%-a, de ha a partner szigorúbb feltételeket szab, akkor ez az összeg eltérhet, így a 30% díjelőlegnél magasabb összeg is lehet) átutalják az adott partner számlaszámára. A fennmaradó összeget (70%, illetve a fennmaradt összeget a megadott feltételek mellett) érkezéskor kell fizetni kézpénzben a partnernél.

Fontos!

Kérjük minden esetben az átutalási megbízáson, a MEGJEGYZÉS illetve KÖZLEMÉNY rovatban a nevük feltüntetését, hogy az esetleges ugyanolyan összegű foglalókat be tudjuk azonosítani! Fizetési határidők be nem tartása esetén az utazási iroda/szállásadó jogosult a foglalás visszamondására/törlésére, más részére értékesíteni!

Visszaigazolás / Voucher

Vendégeink, visszaigazolást / vouchert akkor kapnak, ha a kért pénzösszeg (előleg) megérkezett a partner számlájára.

Figyelem!

A partnerek nem kötnek külön utazási szerződést! A Vendég a Megrendelőlap kitöltésével és a foglaló átküldésével kijelenti, hogy az oldalunkon lévő Utazási Tájékoztatót (a foglalásról, szállásokról) elolvasta, tudomásul vette és elfogadta azt.

Megrendelőlap letöltése:

1.) A megrendelőlapot a lenti linkre klikkelve töltheti le számítógépére
2.) Nyissa meg a Word szövegszerkesztő segítségével és értelemszerűen töltse ki a megfelelő rovatokat
3.) Mentse el a változtatásokat
4.) A kitöltött Word dokumentumot, mellékletként küldje el a foglalas@travel-greece.hu e-mail címre
5.) Kérjük, amennyiben levelező programja engedi jelölje be a "Tértivevény" vagy "Értesítés a kézbesítésről" opciót


Megrendelőlap letöltése itt!