TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Diamond Apartmanház

Az apartmanház fekvése:

Nei Pori északi részén, a város körforgalommal rendelkező kereszteződése közelében áll. A széles homokos tengerparttól 200 méterre található, ahol strandszervizek és különböző tengerparti sportolási lehetőségek vannak. A hosszan elnyúló város tengerparti sétányán végig üzletekkel, kávézókkal, éttermekkel találkozunk, melyek pár perces sétával elérhetőek. Heti rendszerességgel megrendezett piac is az apartmanház környékén várja a vásárlókat és a környékbeli emberek kínálják portékájukat. Parkolási lehetőség a ház előtt díjmentesen lehetséges.

» » Megnézem a térképen » »

» » Megnézem a tengerpartját » »

Az apartmanházban elérhető szolgáltatások:

Elhelyezés:

A négyszintes Diamond Apartmanház kívül belül a mai modern fiatalos stílust képviseli, csak úgy, mint tulajdonosaik, akik berendezték a kettő-három ágyas stúdiókat. A szobák kialakításánál egy légtérben kaptak helyet az ágyak és a konyhasarok a tálaláshoz, főzéshez legszükségesebb eszközökkel felszerelve (elektromos főzőlappal, kisméretű hűtővel, páraelszívóval). A szobák kényelmi színvonalát emeli a Tv, ingyenes internet hozzáférési lehetőséggel és a légkondicionáló (használatáért a helyszínen kell díjat fizetni, de nem kötelező igénybe venni). A szobák, zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, balkonnal, illetve terasszal, kilátással az Olymposzra, kerti bútorokkal rendelkeznek.

Ellátás:

Önellátás (menü félpanzió felár: 16€/fő/nap, melyet a közelben található szállodában vagy tavernában szolgálnak fel kedves vendégeinknek).

Fontos:

Később történő érkezés, vagy késés esetén, köteles a vendég a részvételi jegyen szereplő irodát értesíteni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy 24 óra elteltével a szállás újraértékesítésre kerül. Az apartmanok az érkezés napján 14 órától foglalhatók el (22 óráig) és elutazáskor 9 óráig kell elhagyni. Távozáskor a lakást tisztán, kitakarítottan kell átadni. A hulladékot elvinni, a helyiségeket kisöpörni, az ágyneműt lehúzni, a hűtőszekrényt leolvasztani, az edényeket elmosogatni, a főzősarkot gondosan kitisztítani. Amennyiben ez nem történik meg, a vendéget a helyszínen fizetési kötelezettség terheli.

Foglalási/Lemondási feltételek:

Foglalás:
30 % előleg
21 nappal érkezés előtt a teljes összeg 50 % kell átutalni az iroda bankszámlaszámára
a fennmaradó 20 %-ot érkezéskor kell kifizetni kézpénzben!

Lemondás:
22 nappal érkezés előtt 0 % kötbér
8-21 nappal érkezés előtt 50 % kötbér
0-7 nappal érkezés elött 100 % kötbér kerül levonásra!