TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Galani Apartmanház

Az apartmanház fekvése:

Platamonas csendes, nyugodt utcájában, a kavicsos, helyenként homokos tengerparttól 150 méterre áll a Galani apartmanház. Gondozott kerttel körülvett övezetben, a város északi részén épült. A ház közelében pár üzlet is megtalálható, de a mozgalmas életet jelentő főutca 100 méterre helyezkedik el, ami pár perc sétával elérhető el. Itt egymást érik a kávézók, éttermek, kisebb- nagyobb ajándékboltok, üzletek sora. Parkolási lehetőség az apartmanház közelében, ingyenesen az utcán lehetséges.

» » Megnézem a térképen » »

» » Megnézem a tengerpartját » »

Az apartmanházban elérhető szolgáltatások:

Elhelyezés:

9 stúdióból álló 3 szintes apartmanház, kettő-háromfős, némelyik negyedik főre is pótágyazható szobákkal rendelkezik. Berendezéseik a háztulajdonos egyedi ízlését tükrözik. Stúdióiban a konyhasarok és az ágyak egy légtérben vannak, zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, balkonnal, illetve nagy terasszal, kerti bútorokkal rendelkeznek. A stúdiók mindegyike légkondicionálóval, TV-vel is ellátott. (A légkondicionáló használatáért a nem kell fizetni!) A konyhasarok a tálaláshoz, a főzéshez legszükségesebb eszközökkel van felszerelve (elektromos főzőlappal, kisméretű hűtővel).

Ellátás:

Önellátás (félpanzió felár: 17€/fő/nap, melyet a közelben található szállodában vagy tavernában szolgálnak fel kedves vendégeinknek).

Fontos:

Később történő érkezés, vagy késés esetén, köteles a vendég a részvételi jegyen szereplő irodát értesíteni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy 24 óra elteltével a szállás újraértékesítésre kerül. Az apartmanok az érkezés napján 14 órától foglalhatók el (22 óráig) és elutazáskor 9 óráig kell elhagyni. Távozáskor a lakást tisztán, kitakarítottan kell átadni. A hulladékot elvinni, a helyiségeket kisöpörni, az ágyneműt lehúzni, a hűtőszekrényt leolvasztani, az edényeket elmosogatni, a főzősarkot gondosan kitisztítani. Amennyiben ez nem történik meg, a vendéget a helyszínen fizetési kötelezettség terheli.

Foglalási/Lemondási feltételek:

Foglalás:
30 % előleg
a fennmaradó 70 %-ot érkezéskor kell kifizetni kézpénzben!

Lemondás:
22 nappal érkezés előtt 0 % kötbér
8-21 nappal érkezés előtt 30 % kötbér
0-7 nappal érkezés elött 100 % kötbér kerül levonásra!