TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Sunny Beach Apartmanház

Az apartmanház fekvése:

Sunny Beach Apartmanház egy domboldalon helyezkedik el nyugat Görögország északi részén, a gyönyörű Perdika településen, mely 10-15 perces autóútra található Sivota városától. A komplexum Perdika tengerparti részén van, 50-60 méterre a gyönyörű Karavostasi és Arilla homokos tengerparttól. A helyi lakosokkal rendelkező település kb. 5 km-re található mintegy 2500 lakossal. A falú  közepén, más néven Platia a hangulatos kávézók telepedtek meg, ahol reggel és este élvezhetik a görög kávé, bor, ouzo vagy egy sör frissítő ízét. Különböző éttermek és a görög tavernák meghívják Önt a görög konyha bőséges kínálatára. Sunny Beach apartmanház tökéletes választás az aktív pihenésre, ahonnan csodálatos kirándulásokat lehet tenni a környék felfedezésére. Parkolási lehetőség díjmentesen a komplexum területén belül lehetséges.

» » Megnézem a térképen » »

» » Megnézem a tengerpartját » »

A hotelben elérhető szolgáltatások:

Elhelyezés:

Minden szoba nagyon szép és modern berendezésekkel rendelkezik, egy zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel. Modern konyhasarok, hűtő, elektromos sütő/főző alkalmatosság, páraelszívó, tálaláshoz, főzéshez szükséges eszközök, stb. Szobák légkondicionáltak és TV-vel felszereltek. Erkéllyel rendelkeznek, kerti bútorokkal, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és Korfu szigetére. Kérésre a német nyelvű tulajdonos biztosítja a reggelit, felár ellenében. A komplexum területén az ingyenes WiFi kapcsolattal biztosított a világhálóhoz való hozzáférés.

Ellátás:

Önellátás.

Fontos:

Később történő érkezés, vagy késés esetén, köteles a vendég a részvételi jegyen szereplő irodát értesíteni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy 24 óra elteltével a szállás újraértékesítésre kerül. Az apartmanok az érkezés napján 14 órától foglalhatók el (22 óráig) és elutazáskor 9 óráig kell elhagyni. Távozáskor a lakást tisztán, kitakarítottan kell átadni. A hulladékot elvinni, a helyiségeket kisöpörni, az ágyneműt lehúzni, a hűtőszekrényt leolvasztani, az edényeket elmosogatni, a főzősarkot gondosan kitisztítani. Amennyiben ez nem történik meg, a vendéget a helyszínen fizetési kötelezettség terheli.

Foglalási/Lemondási feltételek:

Foglalás:
30 % előleg
21 nappal érkezés előtt a teljes összeget kell átutalni az iroda bankszámlaszámára
Lemondás:
14 nappal érkezés előtt 0 % kötbér
1-13 nappal érkezés előtt 30 % kötbér
1 nappal érkezés elött 100 % kötbér kerül levonásra!