TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Hotel Orfeas***

A hotel fekvése:

Korinost Paraliával összekötő főút mellett, szépen gondozott, parkosított, fákkal övezett területen helyezkedik el a négyszintes épület. A homokos, lassan mélyülő tengerparttól pár lépésre található Hotel Orfeas közvetlen kert-tengerkapcsolatos épület, kisebb üzletek szomszédságában, igazi görög hangulatot keltő éttermek közelségében. Saját édesvizű kültéri medencével rendelkezik, pool bárral, ami a komfortérzetet is emeli. Mozgalmasabb élet a szomszédos Paralián található, amely 3 km távolságra fekszik. Parkolási lehetőség a szálloda körül kialakított saját parkolóban lehetséges.

» » Megnézem a térképen » »

» » Megnézem a tengerpartját » »

A hotelben elérhető szolgáltatások:

Recepció, gondozott kerthelyiség napozó ágyakkal, pool bárral, görög és nemzetközi konyha remekeit felsorakoztató étteremmel, bár, lift, társalkodó TV-vel, játszótér. A szálloda egész területén ingyenes Wi-Fi hozzáférés biztosítja a kapcsolatot a világhálóhoz.

Elhelyezés:

Egy igényesen kialakított, családias környezetben található szálloda kettő-három ágyas szobáinak bútorzata a szálloda tulajdonosának egyéni stílusát képviselik. Mindegyik szobája légkondicionált, TV-vel, telefonnal, mini bárral, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, rendelkezik. Szobái tengerre, tenger felé, kertre vagy Olymposzra néznek. Teraszaik kerti bútorokkal vannak felszerelve.

Ellátás:

Svédasztalos reggeli és menü vacsora.

Fontos:

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a később történő érkezés, vagy késés esetén, köteles a vendég a részvételi jegyen szereplő irodát értesíteni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy 24 óra elteltével a szállás újraértékesítésre kerül. A szobák az érkezés napján 12 órától foglalhatók el (22 óráig) és elutazáskor 10 óráig kell azokat elhagyni.
A szállodák kategóriája az adott ország besorolásának felel meg és a magyar szabványtól eltérő is lehet, akár kategórián belül is. A szobák berendezéséért mindenki anyagi felelősséggel tartozik, abban okozott kárért a szálloda az utast a helyszínen fizetési kötelezettséggel terheli.

Foglalási/Lemondási feltételek:

Foglalás:
30 % előleg
21 nappal érkezés előtt a teljes összeg 50 % kell átutalni az iroda bankszámlaszámára
a fennmaradó 20 %-ot érkezéskor kell kifizetni kézpénzben!

Lemondás:
22 nappal érkezés előtt 0 % kötbér
8-21 nappal érkezés előtt 50 % kötbér
0-7 nappal érkezés elött 100 % kötbér kerül levonásra!