TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Hotel Artemis**

A hotel fekvése:

Paralia kikötőjének közelében épült egyszerű, olcsó árfekvésű szálloda. Közelében tavernák, kisebb-nagyobb boltok, cukrászda és egy mini játszó park is található. Közvetlen a szálloda elől indul Paraliat-Olympic Beach-el összekötő tengerparti sétánya. Parkolási lehetőség az utcán, a szálloda előtt és mellett lehetséges.

» » Megnézem a térképen » »

» » Megnézem a tengerpartját » »

A hotelben elérhető szolgáltatások:

A szálloda recepcióval, étteremmel, bárral, TV-s társalgóval rendelkezik.

Elhelyezés:

Két fős egyszerűen berendezett szobái pótágyazható, Olymposzra vagy a belső udvarra néző. A szobák légkondicionáltak, TV-vel, telefonnal, hűtővel, zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, kerti bútoros balkonnal felszereltek.

Ellátás:

Menü reggeli és vacsora.

Fontos:

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a később történő érkezés, vagy késés esetén, köteles a vendég a részvételi jegyen szereplő irodát értesíteni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy 24 óra elteltével a szállás újraértékesítésre kerül. A szobák az érkezés napján 12 órától foglalhatók el (22 óráig) és elutazáskor 10 óráig kell azokat elhagyni.
A szállodák kategóriája az adott ország besorolásának felel meg és a magyar szabványtól eltérő is lehet, akár kategórián belül is. A szobák berendezéséért mindenki anyagi felelősséggel tartozik, abban okozott kárért a szálloda az utast a helyszínen fizetési kötelezettséggel terheli.

Foglalási/Lemondási feltételek:

Foglalás:
30 % előleg
21 nappal érkezés előtt a teljes összeg 50 % kell átutalni az iroda bankszámlaszámára
a fennmaradó 20 %-ot érkezéskor kell kifizetni kézpénzben!

Lemondás:
22 nappal érkezés előtt 0 % kötbér
8-21 nappal érkezés előtt 50 % kötbér
0-7 nappal érkezés elött 100 % kötbér kerül levonásra!