TRAVEL GREECE
Online Utazási Portál
Telefon: +36 20 6149390, +30 69 32762016, +30 69 79862450
E-mail: info@travel-greece.hu

Aris Apartmanház

Az apartmanház fekvése:

Paralia központi részén található apartmanház közvetlenül a homokos tengerpartra épült. Szomszédságában a Café Menta található strandszervíz szolgáltatásokkal. Szobáinak egy része a csodálatos panorámát nyújtó tengerpartra tekint, másik része a belső udvarra néz, ahol a ház lakói részére egy zárt parkoló lett kialakítva. A ház a város sétálóutcája felől közelíthető meg, így közvetlen közelében üzletek, éttermek, ajándékboltok sorakoznak, még a központ is pár perc sétával elérhető.

» » Megnézem a térképen » »

» » Megnézem a tengerpartját » »

Az apartmanházban elérhető szolgáltatások:

Elhelyezés:

Igényesen felújított, egyedi stílusú bútorokkal berendezett, légkondicionált apartmanház, kettő-három fős szobái különálló konyharésszel, az étkezéshez és főzéshez szükséges alapfelszereltségekkel, TV-vel, Wi-Fi hozzáféréssel, zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, a balkonjaik kerti bútorokkal rendelkeznek. A négy-ötfős apartmanok hasonlóak a kettő-háromfős apartmanokhoz, csak egy hálóhelyiséggel többel rendelkeznek.

Ellátás:

Önellátás (vagy menü vacsora felár: 70€/fő/hét, menü félpanzió felár: 105€/fő/hét, melyet a közelben található szállodában vagy tavernában szolgálnak fel kedves vendégeinknek).

Fontos:

Később történő érkezés, vagy késés esetén, köteles a vendég a részvételi jegyen szereplő irodát értesíteni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy 24 óra elteltével a szállás újraértékesítésre kerül. Az apartmanok az érkezés napján 14 órától foglalhatók el (22 óráig) és elutazáskor 9 óráig kell elhagyni. Távozáskor a lakást tisztán, kitakarítottan kell átadni. A hulladékot elvinni, a helyiségeket kisöpörni, az ágyneműt lehúzni, a hűtőszekrényt leolvasztani, az edényeket elmosogatni, a főzősarkot gondosan kitisztítani. Amennyiben ez nem történik meg, a vendéget a helyszínen fizetési kötelezettség terheli.

Foglalási/Lemondási feltételek:

Foglalás:
30 % előleg
21 nappal érkezés előtt a teljes összeg 50 % kell átutalni az iroda bankszámlaszámára
a fennmaradó 20 %-ot érkezéskor kell kifizetni kézpénzben!

Lemondás:
22 nappal érkezés előtt 0 % kötbér
8-21 nappal érkezés előtt 50 % kötbér
0-7 nappal érkezés elött 100 % kötbér kerül levonásra!